Gratis verzending 1 STKS 6206 Keramische Lager 6206CE 30x62x16 Kogellager niet magnetische Isolerende hoge Kwaliteit

Free Shipping 1PCS 6206 Ceramic Bearing 6206CE 30x62x16 Ceramic Ball Bearing Non Magnetic Insulating High Quality
  • Verkoper MOCHU Bearing Store
  • Van Prijs US $75.00piece
  • Verkoopprijs US $75.00piece
  • Je Bespaart US $0.00piece0% off
  • Verzending Geen verzendkosten
  • Ratings 0.0 (0)

Bijzonderheden

MerknaamMOCHU
DeklagenOverigen
MateriaalOverigen
StructuurOverigen

Productomschrijving

NIEUWEkeramische Lager

Model 6206 CE
afmetingen boring (d) 30 mm
Diameter (D) 62 mm
breedte (B) 16 mm
Seals Type Open
materiaal Zirconia (ZrO2)
kooi Materiaal PTFE
hoeveelheid 1 STKS

We zijn trots om hebben de breedste scala van volledige keramische kogellagers in voorraad, alle items inbegrepen onder deze categorie zijn in voorraad. volledige keramische lagers hebben elektrische en magnetisme weerstand, dragen en corrosiebestendigheid, smering en onderhoud gratis. In de wereld van lage wrijving, wat kan beter?.

siliciumnitride, siliconen carbide en zironium Oxide ringen en ballen, PTFE, PA66 en PEEk vasthouders. We waren de eerste om geïntroduceerd de verzegelde volledige keramische lagers, seals kan rubber seals of PTFE sluitingen. elke grootte kan worden vervaardigd volgens uw specs, minimale hoeveelheid 100, levering tussen 30 en 60 dagen, gewoon beslissen wilt u uw item verzegelde of open en het materiaal van de binnenring, buitenste ring, ballen en kooi.
Si3N4 staat voor de siliciumnitride materiaal en is zwart gekleurde, SiC staat voor de silicon carbide materiaal en ook is zwart gekleurde, de ZrO2 staat voor de zirkonium dioxide, ook bekend als zirconia of zirkoniumoxide, ze zijn wit gekleurde, een ZrO2 bal lijkt precies een parel.
gewoon bladeren, winkelwagen, en uitchecken. het dat gemakkelijk. als u andere maat dat niet in onze winkel vermeld, laat ons weten.

We altijd raden u schoon en lube lagers regelmatig. een goed onderhouden Abec5 lager zal outlast een Abec7 lager dat niet gehandhaafd.

Van harte welkom om te kopen consulting, dank u!

Als u andere model lager, maar niet vinden op mijn winkel, neem dan contact met mij op, dank u!

De lagers kan hebben ter plekke kopen online kunt een bestelling plaatsen( ter ondersteuning van een groot aantal wholesale), als er speciale eisen of hogere kwaliteit, neem dan contact met mij op!

Voor bedrijven om professionele steunlager, welkom overleg discussie!

geschatte levertijd

invoerbelasting

Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele invoerbelasting, douane kosten, of de douane vertraging.
We zullen proberen ons best om u te helpen onze kopers om het minimaliseren van het risico van het betalen van de belastingen, zoals met vermelding van het item als monster of geschenken!(Laat dan een bericht!)

feedback

1) uw feedback is echt belangrijk voor ons, neem een paar seconden om de goede feedback als u tevreden bent met ons product of dienst, dank je wel!!
2) bieden we altijd de laagste prijs voor beste goederen en diensten aan u.
3) neem dan contact met ons op voor het verlaten van een neutrale( 3 sterren) of negatieve( 1 tot 2 sterren) feedback.We zullen proberen ons best om het probleem op te lossen en laat u een gelukkig winkelen hier stemming. Dank u!

contact met ons op

Als er problemen of vragen over uw bestelling, neem dan contact met ons op via e-mail of trandemanger of een bericht achterlaten voor uw bestelling, wij zullen u antwoorden zo snel als we kunnen!

OPMERKINGEN:de foto in deze lijst is een sjabloon alleen en alleen toont wat dit type kogellager lijkt, werkelijke grootte en kleur kon verschillen van image.

Vergelijkbare Producten