Premium Raspberry Pi Case Black Updated For 3 2 B

Premium Raspberry Pi Case Black Updated For Raspberry Pi 3 2 B
  • Verkoper -
  • Van Prijs -piece
  • Verkoopprijs -piece
  • Je Bespaart -0.00piece0 off
  • Verzending Geen verzendkosten
  • Ratings 4.4 (40)

Bijzonderheden

TypeVoltage Regulator
is_aangepastJa
Merknaamdiymore
ToepassingComputer
ConditieNieuw

Productomschrijving

kenmerken volledig bijgewerkte voor Raspberry Pi 3 twee sets van LED poorten tegemoet Pi 3 evenals Pi 2 & B + koellichaam openingen voor zowel CPU en LAN chip verwijderbare deksel, toegang alle aansluitingen hoogglans afwerking, oppervlak mountable
beschrijving

als van 2016 April deze case is volledig bijgewerkt voor de Raspberry Pi 3.
om tegemoet alle varianten van de huidige formaat, de case kenmerken twee sets van LED openingen weerszijden van de Display Connector.
daarnaast de openingen boven de CPU en LAN chips zijn sized te tegemoet koellichamen voor 3 generaties van de Raspberry Pi, inclusief versies 3, 2 en B +.
een Elegante, high-end case voor uw Raspberry Pi. volledig gemonteerd, deze case is als solide als kan. met een afneembare deksel voor gemakkelijk toegang tot alle aansluitingen met toelage voor kabelgeleiding met deksel in plaats voor een schoon uiterlijk. twee camera montage opties (op de basis of verborgen onder de deksel) maken dit de perfecte case voor gebruik met een camera.
deze case is niet dun of broos, tegenstelling andere gevallen deze case kenmerken een dikke dubbelwandige ontwerp sterk genoeg om elkaar worden genomen en zet opnieuw gemonteerd vele keer zonder falen.


niet geschikt voor de Model Een/Een + boards of de originele formaat Model B.


catalogus
Sensor

8094

HOT SELLING

Vergelijkbare Producten