New 4pcs Front Rear Abs Wheel Speed Sensors Set For Mitsubishi Lancer Outlander 4670a576 4670a575 4670a580

New 4pcs Front Rear Abs Wheel Speed Sensors Set For Mitsubishi Lancer Outlander 4670a576 4670a575 4670a580
  • Verkoper -
  • Van Prijs -piece
  • Verkoopprijs -piece
  • Je Bespaart -0.00piece0 off
  • Verzending Geen verzendkosten
  • Ratings 4.4 (41)

Bijzonderheden

sensor typeholzer
MerknaamSORGHUM

Productomschrijving

We garantie het hoge kwaliteit en getest iedereen werkt goed voor verzending. u vindt het een beste deal als u kopen. wij de beste service voor u. het past voor veleModellen. zorg dat u kopen rechts deel. de enige manier worden 100% ervoor dat de deel zal uw voertuig is om controleer de uw originele onderdeelnummer, U kunt ook bellen uw dealer of e-mail me voor helpen. het past volgende modellen:
2007,2009 Mitsubishi Lancer --
2007-2010 Mitsubishi Lancer 2.0L l4
2009-2010 Mitsubishi Lancer 2.4L l4
2008-2012 Mitsubishi Outlander 2.4L l4
2007-2012 Mitsubishi Outlander 3.0L V6
wij accepteren betaling door Creditcard, Bankoverschrijving en andere dat Aliexpress ondersteuning. Payment moet ontvangen binnen 19dagen van veiling sluiten. vermeld uw speciale wensen (kleur, pakketten, waarde van verklaring, enz.) wanneer u betaling, of bericht sturen ons.

We Schip wereldwijd Behalve APO/FPO We alleen bevestigd om adressen. uw bestelling adres MOET uw verzendadres. verzending door China/HK post luchtpost is erg traag, De gemiddelde levertijd is ongeveer 30 ~ 40 dagen, zal Dat langer wanneer u kopen op winkelen seizoen en slecht weer. Als u cannt wachten, Gelieve dont kiezen deze zending termijn.

SERVICE TRANSIT is verstrekt door de drager en uitsluit weekends en feestdagen. kan transittijden variƫren, vooral tijdens de feestdagen. als u niet uw zending binnen 40 werkdagen uit we het, gelieve ons. wij de zending en u zodra mogelijk met een antwoord. ons doel is klanttevredenheid! vanwege voorraad status en tijd verschillen, wij kiezen om uw punt van onze eerste beschikbare magazijn voor snelle levering.

invoerrechten, belastingen en kosten niet inbegrepen in de prijs of verzendkosten. deze kosten zijn de kopers verantwoordelijkheid u moet controleren dit met uw douanekantoor te vinden wat deze extra kosten kopen voordat ondertekening de pakket, controleer om ervoor de product niet beschadigd tijdens de transport en of het product is in het. als niet, dan weigeren te ondertekenen. u zal worden beschouwd ontvangende rechts product zolang u het pakket ondertekend.

wij proberen ons best om elke klant behalve minor extreem onredelijke eisen. u 14 dagen om het terug de datum het werd ontvangen. gelieve ons in de 14 dagen. als dit item in uw bezit meer dan 14 dagen, het is beschouwd gebruikt en zullen we niet geven u een terugbetaling of vervanging. hopen u begrijpen. alle geretourneerde artikelen moeten in de originele verpakking en moet u ons de scheepvaart tracking-nummer, reden voor de terugkeer, en uw Aliexpress ID. wij betalen u na ontvangst van het item in originele staat en verpakking met alle onderdelen en accessoires inbegrepen. u ook kiezen om een vervanging.

als je wat probleem met de kleur, maat, kwaliteit of andere probleem, gelieve contact vrij voordat u ons een neutrale/negatieve feedback. We vertrekkenPOSITIEVE FEEDBACKzodra de Aliexpress ons toelaten om feedback. We harte willen geven u tevreden oplossing. als je liefde onze item, harte verwacht je vijf sterren feedback. We zullen harder werken om u een tevreden service. omdat uw feedback is zeer belangrijk voor ons, wij nodigen u om positieve feedback voor ons, dank u zeer!

als je wat probleem met de kleur, maat, kwaliteit of andere probleem, gelieve contact vrij voordat u ons een neutrale/negatieve feedback. talrijke feiten hebben bewezen dat de twee kanten volledig vriendelijke communicatie kan de probleembeter, integendeel, direct neutrale of negatieve feedback is niet bevorderlijk oplossen de probleem, hoop we begrip elkaar. laat ons " win-win ".

Vergelijkbare Producten