Nieuwste Mini 5.8G FPV Ontvanger UVC Video Downlink OTG voor VR Android Telefoon

Newest Mini 5 8G 150CH FPV Receiver UVC Video Downlink OTG For VR Android Phone
  • Verkoper Readytosky Store
  • Van Prijs US $25.55piece
  • Verkoopprijs US $17.37piece
  • Je Bespaart US $8.18piece32% off
  • Verzending Geen verzendkosten
  • Ratings 4.8 (62)

Bijzonderheden

GebruikVoertuigen & Radiografisch speelgoed
MerknaamReadytosky
Tool SuppliesVermalen
Voor voortuigtypeVliegtuigen
Four-wheel Drive AttributesGleuf
RC-onderdleen & accsAansluitingen/Bedrading
Remote Control Peripherals/DevicesMotor
Upgrade Parts/AccessoriesGear
MateriaalMetaal
Technical parametersValue 3

Productomschrijving

kenmerken

dit is de nieuwste versie, voeg auto sweep en matc frequentie, Sneeuw scherm 0.1 s Vertraging.
ik geloof dat we hebben op de kwestie van digitale kaart simulatie is tangled, dan wij vertellen veel van dit product, de originele simulatie we hebben net begonnen!
originele 150 punt volledige frequentieband scan 1500 keer berekenen intensiteit van RSSI, locking de meest nauwkeurige frequentie! de frequentie van de traditionele 3240 kanaals zender zal neiging drift van 5 m tot 10 m, de traditionele ontvanger van de 32 kanaal, die slechts 10 m van precisie, de maximale afstand tussen de 10 m kan een verschil van 5 keer
We verhogen de kanaal om 150, de nauwkeurigheid is 2 m, 2 m is ook de hoogste! 2 m basic kan lock vijfennegentig procent signaal punten, die de hoogste nauwkeurigheid van de chip .. de afstand tussen individuen worden gecontroleerd op tien procent
met een hoge nauwkeurigheid, dan de abstract radio, hoe kan tonen we iedereen, dus we gemaakt 2 maanden, bij geen toename stroomverbruik en kosten van een OSD golfvorm te doen de afbeelding interface! dit ding is de mobiele spectrum instrument, u kan detecteren de kwaliteit van de antenne, de zender doen horizontale vergelijking, de fabriek 's elektromagnetische omgeving testen, vliegtuigen, enz. ..
voeg nieuwe functies om de 2 generatie:
150 frequentie punten + automatische sweep frequentie + sneeuw display + ...... meer eenvoudige en mooie verschijning ......
vraag 1: hoe ver kan u deze ontvanger?
een: het gewoon een ontvanger. het over een veel factoren! 200 MW fly meer dan 10 kilometer, 2 W fly honderden meter zijn ook veel mensen in. We niet dit! dit is gewoon een ontvanger gebruik gewoon de telefoon om het zien, niet vanwege de gebruik van mobiele telefoons verminderen verhogen
2 ontvanger hoeveel MW?
een: de ontvanger niet hebben een radio frequentie power. het is als asking hoe luid uw oren zijn. dit de oor...
kan uitgerust met onze winkel sterk aanbevolen 600 MW zender. kan ook uitgerust met een van de 5.8G video zender op de markt.
vraag 3: integratie OSD wat
antwoord: OSD is niet op de sky!
producten introductie.
Sail model van genegenheid en toewijding, ondersteuning elke vlucht controle!! elke vliegtuigen! dan niet vragen niet om ondersteuning Xinjiang vlucht controle zo lage 's probleem .... dit is een 5.8G ontvanger, de traditionele overgedragen aan het scherm, we zijn doorgegeven aan de telefoon, en tegelijkertijd kan worden doorgegeven aan het scherm .. vereenvoudiging bedrading en structuur door gebruik mobiele telefoon voeding! gekoppeld met krachtige pocket FPV deze app, belichaamt de VR vlucht!
PS is momenteel testen Qualcomm en Samsung CPU mobiele telefoon om ondersteuning HUAWEI en MTK CPU mobiele telefoon naast individuele high-end modellen van alle basic geen ondersteuning, als je niet weet wat mobiele telefoon CPU ook niet doen, ik zal niet vertellen wat de mobiele telefoon cpu ..
warme herinnering: meer dan negentig procent van HUAWEI mobiele telefoon geen ondersteuning, MTK CPU niet ondersteuning, de werkelijke telefoon of tablet ook moeten worden getest in persoon te identificeren! de volgende grafiek weerspiegelt de klant, alleen voor referentie. nauwkeurigheid negentig procent.
Oppo en stap sommige modellen moeten set up in de OTG functie om open de link.
ondersteuning voor alle 5.8G beeldoverdracht!
ondersteuning av-uitgang, er zijn gereserveerd soldeer.
hoe detecteren of de telefoon ondersteunt USV ontvanger:
FPV software video:
USV2.1 nieuwste versie van de tutorial:
detectie van mobiele telefoon APP software downloaden:
FPV APP downloaden software
pakket omvat
1*5.8G FPV Ontvanger(2 soort ontwerp ontvanger sturen op willekeurige)
1 * OTG Kabel (5 V sluit Telefoon)
alleen pak voor android ondersteuning UVC
Uitgangssignaal: AV Analoge Signaal
APP Downloaden van
pak voor VR Bril
32 Kanaals
telefoon model:
ondersteuning lijst (100% ondersteuning onder hieronder modi, andere modi zijn niet aanbevolen als uncompatible.)