Led 20 Pcs Wago Pct 106 Push Wire Wiring Connector For Junction Box 6 Pin Conductor

Led 20 Pcs Wago Pct 106 Push Wire Wiring Connector For Junction Box 6 Pin Conductor
  • Verkoper -
  • Van Prijs -piece
  • Verkoopprijs -piece
  • Je Bespaart -0.00piece0 off
  • Verzending Geen verzendkosten
  • Ratings 4.6 (63)

Bijzonderheden

MerknaamYJBCo

Productomschrijving

technische parameters & Specificatie

Product Type

WAGO PCT-106

doorsnede

0.75-2.5mm2, 18-12 AWG

bedrading methode

enkele harde draad, multi-strand harde draad

doorsnede

1.5-2.5mm2, 16-12 AWG

bedrading methode

multi-strand harde draad

aansluiting methode

Push Draad

nominale spanning

400 V

gemeten shock voltage

4 kV

nominale Stroom

24 Een

nominale Power

5 kW

vervuilingsgraad

2

gewicht

4.280g

kleur

Violet

bedrading type

Side-entry

aantal verbinding Punten

6 (6 gaten)

aantal potentials

1

materiaal van de shell

gemodificeerde nylon6.6

materiaal van de omleiding Strip

elektrolytische Koper (Oppervlak vertind)

materiaal van de Lente

nikkel-cadmium legering staal

Size

13.1mm * 18.8mm * 19.5mm/0.516 in * 0.74in * 0.768 in

Strip lengte

12mm/0.472 in

Veiligheidscertificering

UL, CE, CQC CSA, CCA

milieu Certificering

RoHS compliant

land van Oorsprong

CHINA

maximale continue gebruik temperatuur 85 °C

maximale draaglijk gebruik temperatuur 105 °C

hoe gebruik:
1. Strip draad isolatie 9-10mm lange.
2. de hendel aan open de lijn gat, insert de draad, de hendel aan de gesloten positie.
WAGO wire verbinding technologie
residentiële circuit ontwerp, stroomverdeling niveau is de zwak link. volgens statistieken, elektrische fire overgoten de oorzaak van de brand in de eerste! elektrische branden, voornamelijk vanwege kortsluiting draden overbelasting, slecht contact meestal niet serieus genomen oorzaken. de reden is achter de verbinding technologie, slechte elektrische isolerende materialen en mensen veiligheid awareness van preventie van tekort. mensen in de elektrische installatie, verlichting installatie, de draad gewrichten meestal zwart tape of gemeenschappelijke verbinding terminal cap en andere traditionele ambachten. deze verbindingen niet betrouwbaar.
eerste, tape en draad verbinding cap korter leven, gemakkelijk veroudering of zelfs vallen, en zijn gezamenlijke deel worden blootgesteld en slecht contact vorm verborgen, het waarschijnlijk een elektrische schok veroorzaken, letsel, of genereren vonken een brand. daarnaast met de toename huishoudelijke apparaten, elektrische belasting toeneemt, de batterij draad verhoogt ook, als de fitting deel is slecht (contact weerstand), een grote stroom veroorzaakt door warmte op de prestaties van meer significante wijze, het zal een enorme risico. belangrijker veel veiligheidsrisico 's ontstaan omdat de operator is niet strikt overeenkomstig de procedures en eisen van de bouw proces, evenals de technische operator ongelijke niveau van menselijke factoren. na installatie is compleet, het circuit deel principe verborgen in de muur, een afbraak, reparatie hen zal heel lastig, ongeacht uw inspanningen of economie zal brengen geen kleine verlies.
2002 juni populair in Europa bijna 30 jaar in Duitsland met draadconnectors WAGO building decoratie van het gebouw in de draad verbinding biedt een nieuwe oplossing. het is een veilige, betrouwbare, efficiënte en gemakkelijk te bedienen, onderhoudsvrij en goed ontvangen door klanten. veiligheid is het belangrijkste, de concept is WAGO 's leidende ideologie. ze uitgevonden in 1974 KLEM plug draad connector draad verbinding de building bracht ongeveer een verandering. WAGO connector uit de installatie van de operationele personeel vaardigheden, proficiency eisen, sterk verminderen de menselijke factoren op de kwaliteit van bedrading. betrouwbare, efficiënte en eenvoudig te bedienen zonder gereedschap en door de bouw en decoratie industrie welkom, populair in Europa, de jaarlijkse verkoopvolume van over 1 miljard, en ontvangen bijna alle wereld autoriteit op veiligheidscertificering, zoals UL AMERIKAANSE nationale veiligheid certificering, CE EU veiligheidscertificering, CCEE Chinese elektrische product veiligheid certificering.
WAGO connector shell isolerende materiaal gebruikt is een gewijzigd nylon 6.6, hebben een hoge druksterkte (volgens IEC112 normen bereiken 600KV/cm), heeft een goede hoge temperatuur (200 graden Celsius), lage temperatuur (-40 graden Celsius) Stabiliteit, vlam weerstand.
WAGO connectors omdat het gebruikt geavanceerde KLEM verbinding technologie, het gebruik van de beste elektrische isolerende materialen, geleidende materialen, dus zijn prijs iets hoger dan de andere verbindingen of connectors, maar vanwege zijn hoge betrouwbaarheid langs met, hoge veiligheid, hoge efficiëntie, onderhoudsvrij, lagere onderhoudskosten en andere voordelen, maar produceren een veel hoger dan andere verbinding of connector prestaties en lage kosten dus steeds de eerste keuze.
WAGO connector building een significant voordeel
beveiliging
de beste brandvertragend isolatiemateriaal gewijzigd nylon 6.6, lange levensduur, corrosie, chemische weerstand, druk 4KV, temperatuur van 105 graden celsius werk. sinds 40 jaar de productie van nylon 6.6 is gebruikt als dirigent behuizing en terminals of connector accessoires beste isolatie materiaal. het is ook wordt getest in bijna alle landen erkend door de instelling. omdat het heeft uitstekende weerstand lekstroom afbraak vermogen, volgens IEC112 standaard, bereiken CTI 600, die kan verminderen de lekstroom van lucht en creeping afstanden, terwijl kleinere componenten kan worden vervaardigd. WAGO bedrijven gebruiken de gemodificeerde demping Lange 6.6 niet bevatten halogenen, fluorocarbon zijn corrosie, zelfdovend, en kunt continue werking op een temperatuur van 105 graden celsius en zorgen temperatuur stabiliteit. geproduceerd door de WAGO KLEMMEN en connectoren zijn behulp koper als een standaard door de omleiding van grondstoffen. dit materiaal heeft een goede chemische stabiliteit met goede geleidbaarheid, en de risico van breuk is niet onder druk. WAGO lente klem gebruikt door het bedrijf zijn alle gebaseerd op de hoge kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd en betrouwbare nikkel-chroom lente staal. het heeft een hoge treksterkte en zijn bewezen door jarenlange praktijkervaring in de corrosiebestendigheid. zijn kenmerken zijn: draad is ontdaan van de isolatie na een bepaalde lengte, zonder gereedschap gemakkelijk volledig in de kabelboom KLEM connector, rvs angled reed automatisch toegepast druk nodig comprimeren de draad. hoekige drukken rand hoge klemkracht is toegepast de draad. Carrier strip met een zachte koper en tin-plated (Sn60 Pb40) behandeling is gemaakt dat de punt van contact draad en dichtheid. artikel carrying een arcuate contact oppervlak van de dirigent voor betrouwbare bevestiging van de contact gebied biedt de beste.
efficiëntie
In gebruik, zonder gereedschap (behalve telefoon splitter), een plug kan sterk verminderen de bedrading werk tijd, gebruik de connector WAGO verbinding dan de traditionele 80% efficiëntie. elk product is getest gat montage, installatie, testen, onderhoud handig.
uitvoerbaarheid
WAGO connector Krimpen bereik is zeer breed, op de aansluitkast connector (773 serie) betreft, het druk lijn varieert tussen 0.75 en 2.5 vierkante millimeter, in praktijk er een sterke praktische. voor een airconditioner, boiler circuit behulp 4 vierkante millimeter geleiders, evenals druk lijn varieert 1.5 4 vierkante millimeter connectors (273 serie). Voor de verbinding van lampen, verlichting en kleine apparaten connectors (224 serie) is uitstekend, zowel oplossen de hooggelegen operaties hebben veroorzaakt ongemak, maar ook lossen de zachte en harde draad aansluitingen slechte technische problemen. kan worden gezegd set van veiligheid en functionaliteit in een. voor telefoonlijn tak aansluiting, telefoon splitter een goede oplossing de telefoonlijn fijne, zachte, wire size en andere kenmerken inconsistent, effectieve oplossing om de telefoonlijn verbinding was onbetrouwbaar brengen signaal verzwakking van ruis en andere uitstekende kwesties. In feite voor de home decor, behulp WAGO verbinding technologie, de techniek van zijn kosten verbetering in het aandeel van zijn totale kosten is minimaal.

pakket:

20 stks 6pin Bedrading connector