Fukuda 12 Lijnen 3D 93 T Laser Level Zelfnivellerende 360 Horizontale En Verticale Cross Super Krachtige Rode en groene Laserstraal Lijn

Fukuda 12 Lines 3D Laser Level Self Leveling 360 Horizontal And Vertical Cross Super Powerful Red
  • Verkoper
  • Van Prijs US $133.00piece
  • Verkoopprijs US $95.76piece
  • Je Bespaart US $37.24piece28% off
  • Verzending Geen verzendkosten
  • Ratings 4.9 (90)

Bijzonderheden

TypeVerticale & Horizontale Lasers
MerknaamXEAST
Meting Model12 lijnen

Productomschrijving

Fukuda 12 Lijnen 3D 93 T Laser Level Zelfnivellerende 360 Horizontale En Verticale Cross Super Krachtige Rode Laser Beam Lijn

waterdichte grade: IP: 54

Over-alle nauwkeurigheid: ± 2.2mm/10 m

Orthotropic nauwkeurigheid: 90 ° ± 30 "

Leveling range: ± 4 °

Leveling: zwaartekracht slinger

lijn-breedte: 1.5mm/7 m.

werkbereik (Radius): 20 m.

voeding: 4 * AA batterijen (niet inbegrepen).

werktijd: 4.5 Uur

Laser power: 100 mw

Laser Klasse: II

de 3D 93 T laser is een kruislijnlaser. deze unit is zelfnivellerende met nauwkeurigheid bereik van binnen ± 3.5 °. de werkbereik van deze laser is tot 20 m, afhankelijk werk gebied 's verlichting.

ontwerp:

de 3D MW-93T laser niveau is een compact, praktische optie voor basic cross lijn leveling werk. meten bij 1/4 ", de laser kan fit comfortabel in de palm van uw hand. het heeft een hard plastic behuizing beschermen laserstralen en slinger leveling systeem binnen. de behuizing heeft een geribbelde rubber behuizing die beschermt van krassen terwijl geven extra wrijving om het slip slip.

montage Opties:

de 3D MW-93T laser niveau heeft een montage moer met een 1/4 " draad onderaan de unit. dit kunt u mount het ofwel om een beugel of een statief voor beveiliging. de unit kan op een regelmatige oppervlak, maar veiligstellen het meestal garandeert minder beweging voor nauwkeuriger werk.

Leveling functie:

zodra de slinger is in unlocked staat, het instrument zal zelfnivellerende binnen 3.5 graden wanneer de unit is behulp uit de leveling bereik, laser lijnen en belangrijkste indicator zal houden flashing.

slinger Lock:

de 12 lijnen Rode beam laser niveau is een precisie-instrument en moeten worden behandeld met zorg. wanneer niet in gebruik, de slinger moet altijd in de Off positie (OFF modus). Locking de slinger zorgt de Kruislijnlaser beter te weerstaan trillingen en Trauma opgelopen tijdens transport of als de eenheden is gedaald.

pakket Inbegrepen:

1 x 3D Rode Lijn Laser niveau(zonder 4 stks AA batterij)

1 x Stand

1 x Riem

1 x Referentie Board

1 x Instructie

Vergelijkbare Producten