Fukuda 12 lijnen MW 93T Groen of Rood 3D laser niveau meter Lijnen 360 graden Verticale Cross Super Krachtige Met schuine lijn

XEAST XE 13A Green 3D Laser Level Meter 12 Lines 360 Degree Vertical Cross Super Powerful
  • Verkoper
  • Van Prijs US $118.80piece
  • Verkoopprijs US $118.80piece
  • Je Bespaart US $0.00piece0% off
  • Verzending Geen verzendkosten
  • Ratings 4.8 (2)

Bijzonderheden

Meting Model12 lijnen
MerknaamXEAST
TypeVerticale & Horizontale Lasers

Productomschrijving

Fukuda 12 lijnen MW-93T Groen of Rood 3D laser niveau meter 12 Lijnen 360 graden Verticale Cross Super Krachtige Met schuine lijn

waterdichte grade: IP: 54

Over-alle nauwkeurigheid: ± 2.2mm/10 m

Orthotropic nauwkeurigheid: 90 ° ± 30 "

Leveling range: ± 4 °

Leveling: zwaartekracht slinger

lijn-breedte: 1.5mm/7 m.

werkbereik (Radius): 20 m.

voeding: 4 * AA batterijen (niet inbegrepen).

werktijd: 4.5 Uur

Laser power: 100 mw

Laser Klasse: II

de 3D laser is een kruislijnlaser. deze unit is zelfnivellerende met nauwkeurigheid bereik van binnen ± 3.5 °. de werkbereik van deze laser is tot 20 m, afhankelijk werk gebied 's verlichting.

ontwerp:

de 3D laser niveau is een compact, praktische optie voor basic cross lijn leveling werk. meten bij 1/4 ", de laser kan fit comfortabel in de palm van uw hand. het heeft een hard plastic behuizing beschermen laserstralen en slinger leveling systeem binnen. de behuizing heeft een geribbelde rubber behuizing die beschermt van krassen terwijl geven extra wrijving om het slip slip.

montage Opties:

de 3D XE-13A laser niveau heeft een montage moer met een 1/4 " draad onderaan de unit. dit kunt u mount het ofwel om een beugel of een statief voor beveiliging. de unit kan op een regelmatige oppervlak, maar veiligstellen het meestal garandeert minder beweging voor nauwkeuriger werk.

Leveling functie:

zodra de slinger is in unlocked staat, het instrument zal zelfnivellerende binnen 3.5 graden wanneer de unit is behulp uit de leveling bereik, laser lijnen en belangrijkste indicator zal houden flashing.

slinger Lock:

de 12 lijnen laser niveau is een precisie-instrument en moeten worden behandeld met zorg. wanneer niet in gebruik, de slinger moet altijd in de Off positie (OFF modus). Locking de slinger zorgt de Kruislijnlaser beter te weerstaan trillingen en Trauma opgelopen tijdens transport of als de eenheden is gedaald.

pakket Inbegrepen:

1 x 3D Groen of rood Lijnlaser(zonder 4 stks AA batterij)

1 x Stand

1 x Riem

1 x Referentie Board

1 x Instructie