Originele Fukuda 3D MW 93T 12 Lijnen Laser Level Zelfnivellerende 360 Horizontale Verticale Cross Super Krachtige Groene Laserstraal lijn

Fukuda 12Lines 3D 93T G Laser Level Self Leveling 360 Horizontal And Vertical Cross Super Powerful
  • Verkoper
  • Van Prijs US $170.29piece
  • Verkoopprijs US $110.69piece
  • Je Bespaart US $59.60piece35% off
  • Verzending Geen verzendkosten
  • Ratings 4.8 (84)

Bijzonderheden

Meting Model12 lijnen
MerknaamXEAST
TypeVerticale & Horizontale Lasers

Productomschrijving

12 Lijnen 3D MW-93T Laser Level Zelfnivellerende 360 Horizontale En Verticale Cross Super Krachtige Groene Laser Beam Lijn

Product Parameter & #65306;

pakket Inbegrepen:

1 * laser niveau
1 * nylon doek tas
1 * lithiumbatterij
1 * acculader
1 * stekker
1 * Stand
1 * Referentie Board
1 * handleiding
de 3D laser is een kruislijnlaser. deze unit is zelfnivellerende met nauwkeurigheid bereik van binnen ± 3.5 °. de werkbereik van deze laser is tot 20 m, afhankelijk werk gebied 's verlichting.
ontwerp:
de Fukuda 3D laser niveau is een compact, praktische optie voor basic cross lijn leveling werk. meten bij 1/4 ", de laser kan fit comfortabel in de palm van uw hand. het heeft een hard plastic behuizing beschermen laserstralen en slinger leveling systeem binnen. de behuizing heeft een geribbelde rubber behuizing die beschermt van krassen terwijl geven extra wrijving om het slip slip.
Leveling functie:
zodra de slinger is in unlocked staat, het instrument zal zelfnivellerende binnen 3.5 graden wanneer de unit is behulp uit de leveling bereik, laser lijnen en belangrijkste indicator zal houden flashing.
slinger Lock:
de Fukuda 3D laser niveau is een precisie-instrument en moeten worden behandeld met zorg. wanneer niet in gebruik, de slinger moet altijd in de Off positie (OFF modus). Locking de slinger zorgt de Kruislijnlaser beter te weerstaan trillingen en Trauma opgelopen tijdens transport of als de eenheden is gedaald.
om beter onderscheid tussen rode en groene lasers, we gebruiken een rode uiterlijk en een groen uiterlijk,als u vragen, gelieve ons. dank u.

Vergelijkbare Producten