Gratis verzending originele moederbord voor ASUS P7H55/USB3 DDR3 LGA 1156 boards 16 GB USB2.0 USB3.0 H55 Desktop

Free Shipping Original Motherboard For ASUS P7H55 USB3 DDR3 LGA 1156 Boards 16GB USB2 0 USB3
  • Verkoper Shenzhen Huixin Tengder Store
  • Van Prijs US $104.53piece
  • Verkoopprijs US $88.85piece
  • Je Bespaart US $15.68piece15% off
  • Verzending Geen verzendkosten
  • Ratings 0.0 (0)

Bijzonderheden

geheugenbankddr3 4 dimm
VormfactorATX
SocketLGA 1156
ChipsetfabrikantIntel
PoortenEthernet,Pci- express x4,USB 2.0,PS2,Pci- express x1,USB 3.0
GeheugenDDR3
ChipsetIntel H55
MerknaamASUS
With CPUNee
PakketNee
ToepassingDesktop
Memory channelDubbel
CPU-typeIntel
Maximum Ram Capacity16 GB
Status artikelGebruikt

Productomschrijving

gratis verzending originele moederbord voor ASUS P7H55/USB3 DDR3 LGA 1156 boards 16 GB USB2.0 USB3.0 H55 Desktop moederbord

dit moederbord is gebruikt, ongeveer90% nieuwe, 100% getest werken voor verzending


koper Tips

(1) We beloven dat alle producten zijn getest voor verzending!
(2) Onze verzendmethode is gratis verzending door China post luchtpost, tijd aankomen is 15-60days, een ver land meer dan 60 dagen nodig, verkoper is niet verantwoordelijk voor levertijd, het is verstrekt door de drager, exclusief Feestdagen, en kan variëren met pakket en bestemming. als levering is vertraagd of items zijn beschadigd in transit, email us.
(3) laat bericht om ons hoeveel voor de waarde te verklaren, als koper geen verzoek, om koper de bestelling belastingvrij bij invoer, we verklaren het als een 'GIFT' met een lagere waarde. deze lagere prijs niet de totale prijs u betaald of de markt waarde van het product en kan niet gelden landen met verschillende tarief regels. invoerrechten of vergoedingen zijn de koper verantwoordelijkheid.
(4) Als de producten niet werken wanneer u ontvangen, er kon veel reden. (vertel ons in tijd door e-mail met uw getest pictures of bericht online, zelfs video) installatie, moet u ervoor anderen onderdelen van uw computer 100% werk, anders zal veroorzaken mijn product werken niet. soms zal ook schade mijn producten. als is geen onze verantwoordelijkheid, we zijn geen Rendement.
(5) De producten gemakkelijk om schade tijdens de vervoer, dus open en controleer de doos en product wanneer je de goederen, als de doos is geruïneerd om verschillende vorm, neem een foto en bewijs voor de beschadigde doos, en dan vragen de postbode te bevestigen de situatie. In deze manier wanneer u me je bewijs, we kunnen vragen voor de rederij te compenseren ons. dit is belangrijk en zal beschermen onze winst.

(6) De producten problemen moeten terugkeren of garantie, de terugkeer verzendkosten betaald door de koper, dank u!

Vergelijkbare Producten